fredag 29 november 2019

ATTACKERNA I LONDON & HAAG...

Attacken i London var en dömd terrorist med fotboja, som hade bombbälte på sig som visade sig vara falskt.

Kort stund därefter i Nederländerna Haag, attackerar en medelålders man minderåriga barn. Jag som trodde först att det var terroristanknuten som visade sig inte vara det. Utan en man med allvarliga inre konflikter som går utöver oskyldiga människor.

Låt oss se det här ur ett ideologiskt perspektiv. I London var det en dömd ISIS terrorist med fotboja som attackerade obeväpnade oskyldiga människor med dödligt våld. Som terroristgrupper i stort gör som världens naturligaste sak.

Att attackera och döda oskyldiga obeväpnade människor som i Syrien och andra delar av världen i krig, så begår man faktiskt brott mot mänskligheten. Det Haag domstolen sköter för världen.

Kort därefter terroristattacken i London så sker en attack mot minderåriga barn i Haag Nederländerna.

Om man ändrar sina insikter från 3-D till 5-D så ser man ideologisk koppling att terrorister begår allvarliga krigsbrott mot mänskligheten och ska dömas för det i Haagdomstolen. Och inte gå fritt med  fotboja i våra samhällen eftersom trotts domstol och lagbrottsregister inte  får dom att ändra inställning hur dom behandlar majoriteten av världens befolkning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar