tisdag 5 november 2019

POLITISKT GALNA NOVEMBER...

Ryska Duman har bestämt att Maria Butina ska få bli medlem av ryska Duman, för gott arbete i USA och med amerikanska politiker. Att ha en prostituerad ligga med amerikanska politiker för att få dom gå med på att tvätta maffiapengar i amerikanska banker och häva sanktioner mot ryska maffian i Kreml, är tydligen biljetten in i Duman för dom prostituerade i statens tjänst.

Sen att bjuda in 40 Afrika länder där vissa korrupta ledare vill ha sina pengar tvättade via ryska statens kassa, mot att ryska gruvoligarker får  diamantgruvor i deras länder. Och Rosatom får bygga kärnkraftverk  i dessa länder. Där terrorister har lätt tillgång till anrikat plutonium verkar inte Kreml eliten tänkt. Vilket utsätter Rysslands affärspartner för större och farligare terrorhot, med rysk backup. 

Gott folk nu kan vi tänka på att be om godare och bättre sundare beslut framöver. För vissa galna beslut kan hävas och ändras så det gynnar stat och befolknings goda anseende. Nu verkar november bli galningarnas månad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar