torsdag 14 november 2019

TRUMPS ÅTALSFÖRHÖR DAG 1...

Då man sitter och lyssnar på första dagens åtalsförhör mot Trump, förundras man över hur förnekande republikanska politiker är för brott mot konstitutionen i USA. Då det är gjort av en republikansk politiker då blundar man för det mesta.

Sitter då äter mat bland allmänheten i Ukraina och ringer upp Trump på mobiltelefon och gänget med matgäster i fråga hör Trump fokusera på samla in smuts på hans politiska motståndare. Sen lovade kongress och senat att Ukraina skulle få ekonomiskt bidrag i JULI MÅNAD, men Vita Huset under Trumps ledning håller detta utlovade bidrag med krav om att Ukraina ska utreda Bidens männen och ta på sig skulden för involvering i Trumps presidentval ända till början av SEPTEMBER.

Det är bara att inse en sak, det är så här republikanska partiet gör avtal med övriga världen och har gjort det i flera årtionden. Kolla upp vilka oljebolag i USA som nu har kontrollen över kurdernas olja i nordöstra Syrien. Nånting säger mig att George W Bush familjen äger aktiemajoriteten i oljebolaget, precis som med oljan i Irak då man störtade Saddam Hussein.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar