lördag 2 november 2019

DONALD TRUMPS FÖRMÖGENHET...

Att Trump har skulder som blivit 2019 rör sig om några miljarder USA dollar, kostnader för säkerhet runt kampanj möten, skatter och då pratar vi USA.

Han är rädd för utmätning så han ändrar bostads adress till Florida från Trump Tower eftersom han förväntar sig utmätning av fastigheter i USA.

Då är det frågan vad Irland när dom vill ha sin 1 miljard euro och sen har vi Skottland när banken vill ha sina pengar. Då kan det bli utmätning av fastigheterna i Irland och Skottland.

Sen har vi Deutschebank som har hamnat i ekonomiska trångmål, då dom vill ha sina lån som Donald Trump har hos dom betalda. Sen har vi Sberbank och en oligark bank som hittills samlat ränta på dom miljardlån i dessa banker.


Så då är frågan vilka av dessa amerikanska städer, USAS skattemyndighet, Irländska staten, Deutschebank eller ryska bankerna som får dom europeiska fastigheterna.

Då börjar man förstå varför han blivit dovare i samtalstonen och dom förändringar för familjen Trumps bostadsadress då det förestående kommer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar