tisdag 5 november 2019

PENNINGTVÄTT I VÄRLDENS BANKER...

Det förekommer penningtvätt i våra banker, trodde jag var bara via kriminella grupperingar. Men tydligen inte.

Iran har via RYSKA BANKER OCH RYSKA STATEN flyttat pengar till olika terrorgrupper i MELLANÖSTERN.
Och ryska kriminella oligarker har via europeiska banker flyttat omkring stulna pengar för att göra dom vita. Som att göra affärer med kungligheter i Europa.

Det vill säga att samma ekonomiska uppgörelse har ryska maffian med Donald Trump och hans kumpaner från år 2016. Frågan är hur mycket av maffians pengar har tvättats i dom amerikanska bankerna.

Detta görs för att underminera demokratier och stjäla företagshemligheter. Och Donald Trump har öppnat den amerikanska dörren för det helt vidöppen.

Denna bild ovan borde vara ungen står och vuxna personen sitter i barnstolen. Det skulle vara en mer rättvis bild av vad våra barn kommer att få hantera föregångarnas smutsiga affärer, vilket jävla arv att få.

Först och främst demokratiska stabila länder har bästa ekonomin och framgångsrika företag. Och politiskt lugnare befolkning. Medans diktatorstyrda länder blir maffiastater som stjäl företagsprodukter och tvingar hederliga bli kriminella. Och drar olycka över andras familjer, som Usam Bin Ladin gjorde. Fler diktatorer går nu samma väg. Helt otroligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar