onsdag 20 november 2019

FAMAILJEN TRUMP I FÄNGELSE...

Donald Trump sr har försökt tvinga president Selinsky i Ukraina att begå pro qou. Falskt säga att Ukraina var involverad i USA valet 2016 och påbörja utredning om Bidens. Donald lånat pengar från 2 ryska oligarkbanker på mång miljard belopp. Donald har med hjälp av kriminell rysk oligark lånat mångmiljardbelopp från Deutsche bank. Så på det sättet var familjen Trump ryskt köpt och ägda.

Ivanka Kushner Trump med hjälp av Donald Trump i Januari 2016 träffade Kinas president Xi Jinping och begick ett grovt pro qou, med att säga vi lägger inte tullavgifter på importerade kinavaror om  Ivanka får starta en fabrik i Kina skattefritt och med lägsta lön möjligt och inga krav på henne som utländsk fabrikör i Kina. Hon ska ha guld fil, för hon är USAS nya first lady. Så för att Xi skulle slippa höjda tullavgifter gick han med på begå pro qou med Donald och Ivanka. Men efter några veckor la Trump höjda tullavgifter på kinesisk importerade produkter, så Trump bröt sitt löfte, medan Jinping höll sitt löfte till Ivanka och Donald sr.

Ivanka och Jared Kushner har nu skaffat sig fler affärsavtal som inbringat åtskilliga miljoner USA dollar på 12 månader, alltså antal pro qou.

Donald Trumps sr lillebror har med sitt företag fått med hjälp av Donald sr sin president post, skaffat lillebror ett saftig affärskontrakt. Alltså ett pro qou.

Om Donald jr, och Eric Trump, kommer att hamna i fängelse för sina förseelser återstår att se. Ivanka och Jared Kushner kommer att hamna i fängelse. Jared för mutor med saudiska kungahuset, Ivanka för Kinaavtalet och både Ivanka och Jared för olaga tillhandahållande av inkomster under statlig tjänsteutövning. Som tur är så har Jareds föräldrar inte gjort något kriminellt så dom blir dom som tar hand om Jareds och Ivankas barn under deras fängelsevistelse.

Donald Trump sr kommer nu att bli förklarad mentalt labil och dement, men får på papperet märkt brott mot konstitutionen under tjänsteutövning som president 2016-2019.

Ibland som barn är det bäst att stå emot föräldrar som begår kriminella handlingar och obetänksamt drar ner sina barn i sin smuts. Det kallas ha integritet och överleva dåliga föräldrar beslut och liv. Annars kan det gå som för barnen i familjen Trump före detta president i USA 2016-2019 köpt och ägd av ryska kriminella oligarker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar