söndag 15 december 2019

DOM FÖRSVUNNA KVINNORNA...

I slutet på 1950-talet och början på 1960-talet kom några väldigt rika amerikaner på att begränsa befolkningen i fattiga länder som Kina och Indien, med att sterilisera kvinnor och på slutet av 60-talet och början på 70-talet sätta in spiraler som av hälsoskäl förbjöds i USA, sattes in i kvinnor i Kina och Indien. För män som ansågs vara ekonomiska experter ansåg extremt mycket befolkning i u-länder var ett hot mot välutvecklade i-länder.

Sen i detta kontrollerade program som utfördes på USAS order eftersom dom ansågs vara mäktigast i FN, skulle deras önskningar omedelbart tillgodoses. Det gäller även idag. Även Sverige var med ett antal år, men sen slutade då man fick veta medicinska konsekvenserna för kvinnorna.

Sen nu idag har det dom sista 10 åren börjat förekomma barnkidnappningar och i största synnerhet frågan om flickor från 2 år och uppåt kidnappas, för att uppfostras bli någons fru. Om inte den unga mannen gillar den unga flickan säljes hon vidare. Och även idag anses kvinnor vara en belastning och ses mer som om dom kan föda pojkar. Foster som visar sig vara flickor aborteras. Problemet är eftersom flickfoster fortsätter aborteras kommer det vara överskott på unga ogifta män även i framtiden. Och med fattigdom kommer våld och frustration som går ut över dom kidnappade kvinnorna. Det kan förekomma att flera män använder en kvinna som sexslav.

Så det är inte bara för organskörd (både flickor och pojkar) barn i fattiga länder kidnappas och fryses ned intakt, sen förs vidare transport. Men det har blivit extremt lönsamt i dom fattiga länderna till handeln av flickor i småbarnsåldern och tonåren.

Jag tror det är dags att vi dagens vuxna tar upp detta ämne och rensar ut gammalt skräp. Så slipper morgondagens vuxna hantera som dom vuxna på 1950-talet till slutet på 1970-talet skulle ha diskuterat och bett dessa länder som förlåtelse vad dom utsatt dessa länders kvinnor för. Eftersom USA har lagt grunden till dom problem dagens familjer har idag i dessa länder.

Har man väldigt låga löner måste flera familjemedlemmar jobba så man har tak över huvudet och mat på bordet, sen att nån kan ta hand om föräldrarna så åldringar. Men det är inte bara i u-länder det gäller, nu även i välutvecklade länderna också. Särskilt dom lågavlönade.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar