tisdag 10 december 2019

HEMLIG RÖSTNING I SENATEN...

Eftersom USA blivit så uppdelat under Trumps president period, så nu hatar dom republikanska väljarna dom demokratiska väljarna. Så pass mycket att fysiska bråk utbrutit mellan människor, inga fylleslagsmål utan intensiva  diskussioner som spårar ur.

Så med tanke på hur mycket snabbskjutande vapen som är bland människor med heta politiska känslor, som kommer med senatförhören. Borde SENATEN vare sig dom är demokrater eller republikaner sedan bevis från bägge sidor framlagda och utfrågade av presentatör, förätta en sluten omröstning.

På det sättet kan ingen politiker i SENAT eller KONGRESS bli utsatt för mordförsök eller någon av dom vittnen som framträtt under december månads förhör av statlig personal. Det kan göras inom konstitutionens  juridiska ramar både för republikanerna och demokraterna. Och politikerna på det sättet skyddar vittnen som framträtt och politiker från dom hot som kommer från Trumps mest beväpnade maniska anhängare. Då blir det jämlik vinst för bägge politiska partier i senat och kongress. Det kommer övervakande domare också att godkänna som opartiskhet med stort säkerhetstänk för alla inblandade.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar