onsdag 25 december 2019

USAS I RENINGSPROCESS...

Inser att den reningsprocess som nu påbörjats på korruption i USA, kommer att få en kedjereaktion till fler länder.

I USA kommer det fram att syster till Donald Trump har skattefuskat med föräldrarnas arv, så hon kommer att åtalas för det. Det har också kommit fram att Trump universitet har också begått förskingring ur universitetets kassa, till eget privat konsumtion. Och det har framkommit att Trump har också förskingrat ut välgörenhetsfond till eget privat konsumtion.

Nu till julmiddag denna månad har han inbjudit en person som är medlem till politisk krets kallad Putin team.

Nu har det också kommit fram att ledningen i NRA har förskingrat medlemmarnas ekonomiska bidrag till innersta kretsen av NRA ledningen på lyxkonsumtion. Så man kan säga att den har inga existerande kapitalmuskler idag. Vilket gör att NRA inte har någon direkt politisk makt i USAS politiska sektor.

Nu kan jag lugnt säga jag är inte avundsjuk på Trump släkten, familjen eller dom amerikanska republikanska politikerna har att hantera i USA och har aldrig varit. Det ska bli intressant att se om republikanska politikerna står med bägge fötterna på marken och lever i verkligen. Annars återstår frågan hur många republikanska politiker är inblandande i affärer med rysk kriminell maffia.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar