onsdag 4 december 2019

HUSET AV JURIDISKA RÅDET...

Det var intressant att höra dom juridiska professorer från några av USAS universitet. Och höra lite historia om hur konstitutionen kom till och varifrån den grundades. Sen då demokraterna började fråga om hur dom framlagda fakta vi i Europa redan och övriga världen visste om den republikanska mentaliteten, har nog inte republikanska partiet insett vad för rykte dom byggt upp under årens lopp. Och Donald Trump har börjat ge deras beteende ett republikanskt ansikte och visat öppet republikanska mentaliteten.


Sen då republikanerna fick en syl i vädret, bröt det ut barnsliga protester, fördröjanden med mera. Och sa:- detta sättet har vi politiker i presidentämbetet alltid gjort .Ja tror fan det. George W Bush gjort det i Afghanistan och Irak bland annat. Att man inte ska gynna sina privata intressen och blanda in familj i jobbet. Då undrar man vad sjutton anser republikanerna Ivanka med sina Kina fabriker är som avtalades Januari 2017 i Vita Huset och hennes man Jared Kushner i VITA HUSET är och fyller för funktion. 

Men sen sätter man på sig 5D-synen då inser man, dom slår fram sig med ris på sin egen rygg med att dra upp Hunter Biden styrelseplats i Ukrainskt företag för hans pappa var vicepresident. Då har jag en fråga, Ivanka och Jared Kushner i Vita Huset och Donald Trumps bror med sitt byggföretag fick riktigt stort byggjobb godkänt och hänvisat av president Donald Trump. 💣💥

Donald Trump har verkligen fått större delen av republikanska partiet med på hans freak reality show för hela världen att se. Att republikaner kommer med otroliga uttalanden har vi övriga världen helt börjat räkna med och ser dom som jokrar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar