söndag 8 december 2019

TRUMPS PRIVATA IPHONE AVLYSSNAD...

Nu vet dom flesta av dom politiskt intresserade att Donald Trumps privata Iphone är avlyssnad av andra länder även dom som anses som fiender. Som en labil president som Trump är så måste USAS säkerhetstjänst ha viss koll på hans, USAS och övriga världens säkerhet.

Men av nån konstig anledning vill han inte amerikanska statens kontrollorgan inte ska veta vem och om vad han prata med. Det vill säga, han kan inte säga ni har allt jag pratat som president av USA inspelat och kollat av FBI och säkerhetstjänsten, så ni ser på en gång jag har rent mjöl i påsen. Det hade varit en enkel sak, men eftersom att han och flera av dom republikanska politikerna har blivit ekonomiskt utpressad och ryska maffian vet lite jobbiga saker om deras förflutna och privatliv. Så gör dom republikanerna ryska maffians smutsiga jobb.

Om man ska jämföra vilka groteska saker som oligarkerna i Ryssland och Ukraina gjort är vissa republikaner rena patetiska duvungar. Alla har en liten ryggsäck med jobbig förflutet på ett eller annat sätt. Det gäller att man gör det en gång men sen inte återupprepar gång på gång, då har dom inte något att oroa sig för.

Sen att nu senaste åren Trumps privata Iphone avlyssnad är något positivt, för då är vi förberedd på han udda utspel och kan själva ekonomiskt förbereda oss på hans destruktiva beteende. Det vet nog Ukrainas nuvarande president om.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar