lördag 14 december 2019

REPUBLIKANERNAS STÄLLNINGSTAGANDE...

En sak som jag insett med republikanernas politiska ställningstagande som dom själva i sin 3D syn inte inser, att med att hålla fast vid Donald Trump ända fram till juni är karriärmässigt dödsdomen för dom sittande republikanska politikerna ett faktum.

Donald Trump och Rudy Giulliani  är inblandad i något mycket större dödliga knarkmaffia/oligarkkriminella affärer som är långt över deras huvuden. Först och främst håller denna dödliga maffiasoppa på att döda sig själva och sina familjer och dom personer som under 2019 blivit inblandade i affärer med dom. Men här kommer den otrevliga tvisten som slår gravt allvarligt tillbaka på dom inblandade elitpolitikerna, en högt uppsatt person kommer att råka illa ut 2020. Så denna smutsiga knarkmaffia affär slår globalt negativt och bryter ner politiska förtroenden för dom politiker som orkestrerat denna amerikanska grekiska familjedrama i Vita Huset.

Det ska klargöras att nuvarande Ukrainas president Selinskyj är satt i ett politiskt skruvstäd. Dom som kommer mer etiskt att få betala är före detta presidenterna Janokovitj  och Poroskenko, dom är bägge korrupta. Nuvarande president är ren från korruption och är den som kommer att reda upp med viss hjälp korruption smutsen i landet.

Men man blir förundrad att ordförande i verkställande senaten republikanen MoskvaMitch  som har det smeknamnet, sagt att han står på Donald Trumps sida och ska försöka med tvång få alla republikaner att fria Trump från åtalen. Och bara det att hans uttalande bryter mot USAS konstitutionen, alltså helt otroligt...

Så nu tackar jag för ordet...

Önskar er alla en trevlig fortsatt helg...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar