fredag 13 december 2019

TRUMP & NATO...

Republikanerna tillsammans med demokraterna har tillsammans beslutat, reducera Donald Trump makt gällande NATO. Anledningen undrar man.

Jo, dom vet att Vladimir Putin och oligarkerna manipulerar Trump till att demolera NATO. Men det har dom inte talat om för Trump och hans Vita Hus personal.


Då har jag en liten fundering, varför vill då republikanerna behålla han som president, då dom vet att han förråder landet och smutsar ner president ämbetet och Vita Huset.


Då är det på sin plats att både republikaner och demokrater ser till att reducera NRA:s makt och få striktare vapenlagar. Då militär och polis säger att låta civila människor köpa vapen med mer än 16 skottsmagasin som dom räknar som militärklassade krigsvapen, förbättrar inte säkerheten i USA.
Vi vet ju att Donald Trumps maniska anhängare har vapen med mer än 16 skottsmagasin, så då förstår man varför många politiker fruktar för sina liv. Men varför gå med att hänga ut en statligt anställd som jobbar med att skydda statliga angelägenheter, som nu Trump vill hänga ut som en öppen måltavla innan senatsförhören där majoriteten är republikaner och minoritet demokrater.


Eller räknar republikanerna med att med Trumps destruktiva sätt, så hänger han sig själv. Ja, med tanke att Donald jr skjutit en utrotningshotad getabock sedan  Mongoliets ledare varit på besök i Vita Huset och träffat familjen Trump. Getabocken sköts med lasersikte i mörker och dagen efter fick statsledaren veta det, där i den regeringen blev inga glada miner kan man lugnt säga. Det finns inte ett land snart som är förbannad på republikanska familjen Trump.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar