måndag 6 januari 2020

80 MILJONER FÖR HITMAN...

Ayatollah i Iran samlar in 1 Usa dollar av befolkningen, det blir cirka 80 miljoner Usa dollar för pris för att attackera Trump. Och säger det offentligt.

Vilket får USAS säkerhetstjänst att tillföra säkerhetspolis på första hand Mar-a-Lago där han mest nu är mellan arbetspassen i Vita Huset. 

Iran går ut offentligt med ett erbjudande till terrorgrupper om den som attackerar Trump eller hans fastigheter får 80 miljoner Usa dollar. Så klart att man stärker upp fastigheter som Trump äger av USAS statliga säkerhetstjänst. Som USAS skattebetalare kommer att få betala via skatten.
Men utan att behöva anstränga sig, så skadar dom ekonomiskt genom att få USAS säkerhetstjänst agera för Trumps räkning. Och så länge det behövs håller bevakning på Trumps fastigheter. Så medans USA fokuserar på Trumps fastigheter attackerar dom andra amerikanska militära mål istället. vilket också tillför mer ekonomiska minus för amerikanska statskassan.

Det är ett kaos i allt som har med Trump att göra. Om ändå Usa varit kvar i kärnavtalet med Iran, då hade inte hot mot Trump blivit verklighet och Trump hade blivit inte USAS dyraste republikanska president i historien.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar