tisdag 21 januari 2020

TERRORISTER I USA ?

Då man får se bilder som sådana från Richmond, tror man terrorister intagit Richmond i USA, NEJ, det är ju civila vapenfanatiker  som demonstrerar mot striktare vapenlagar. Med att säga:

DET ÄR VÅRAN MEDBORGILIGA RÄTTIGHET ATT BÄRA VAPEN SOM JAKTVAPEN PÅ ALLMÄNNA PLATSER, LIKSOM FÖRSVARA VÅRA FAMILJER !!

I Richmond är det demokrater som styr och demokraterna efter dom senaste masskjutningarna funnit bäst att begränsa dom militärklassade vapen som har 16 skottsmagasin och över. Nu var det ju en del militärer och krigsveteraner som hade dessa vapenlicens som demonstrerade, men även civila utan militärutbildning på militärklassade vapen. 



Hade det varit afroamerikaner som hade demonstrerat där, hade polisen tagit gruppen för dödshot mot dom vita politikerna. Och om man jämför dom med dagens terrorister, så är dom lika som bär då det gäller vapenutrustningen, med skillnaden på hudfärgen och religionen.

I Sverige får man inte bära vapen, knivar eller dylika föremål som kan likna riktiga vapen på offentliga platser. Då begär man en kriminell handling mot folk och stat.

Tro mig jag är inte avundsjuk på vapentillgången eller missunnar inte dom vapen. Men då jag var 3 år första gången jag sköt med vapen, så var det i en skyttegruva och skyttebana. Under strikt kontrollerade former. Och inte på offentliga platser. Och den regeln gäller för mig än och glad att svenska staten har som fast lag i Sverige. Och försöker bekämpa dom kriminellas groteska ansvarslösa beteende med att skjuta lösning på sina patetiska konflikter som faktiskt påverkar civilbefolkningens vuxna som barn.

För sådana beteenden skapar låsta bostadsområden för dom som vill bo utan vapenskjutningar, som stadfäster kriminella i kriminella zoner med deras familjer där skjutning kommer bli vardag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar