lördag 11 januari 2020

USAS ROLL I MELLANÖSTERN...

Att övriga världen börjar bli trött på den republikanska mobbningsattityden, börjar nu märkas inte bara i Mellanöstern.

Men att VITA HUS PERSONAL, Trumps  huliganer  som skinnat amerikanska medborgare utan dåligt samvete. Dom säger till Iraks regering om ni tvingar våran militär från Irak får ni inte komma åt era oljekapitalkonton på New York FED, där internationella oljepengar hamnar i internationella oljeaffärer i Mellanöstern.

Republikanska oljemiljardärer som Bush och gasgubben Cheney hotade med sanktioner men mer dolt. Donald  Trump är mer som en överhormonell tjur i liten porslinsbutik. Visar det verkliga ansiktet på republikanerna.

Vecka 3 kommer mer saker om Trump och hans kompisars mega korruption och utpressning. Sen ända fram till april denna vår kommer mer graverande uppgifter om republikanerna och deras utlands konton och sätt göra affärer. Vilket får amerikanska militären att gå i taket, eftersom dom blir slagträet i kampen om makten om oljan i Mellanöstern. Vilket också ger terroristerna en stark grogrund att bli starkare i Mellanöstern.

Men då gäller det för Ryssland att inte som blinda girigbukar följa republikanernas destruktiva beteende i Mellanöstern, utan göra det motsatta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar