fredag 17 januari 2020

LINDSEY GRAHAM PÅ FOX NEWS...

Senat politikern Lindsey Graham uttalar sig på Fox och kallar Parnas för råtta, som maffia gör med svikare.

Republikansk politiker som sitter i senaten och ska döma opartisk mot Donald Trump, sitter på Fox och talar maffiaslang om en skum Parnas som hjälpte Trump och Giulliani i Ukraina med planering avrättningen av USAS ambassadör. Som ansågs för hederlig. En krigsveteran och etisk korrekt jobbande ambassadör som representerade republikanska regering. Och fullt medveten om avrättningsplanerna på USAS ambassadör var faktiskt USAS president Donald Trump och vicepresident Mike Pence och övrig Vita Huset anhängare som nu finns vid Trumps sida januari 2020.

Trotts dessa fakta klarlagts med anteckningar, mobilsamtals kopior och dokument, säger republikanerna inget kriminellt här och inget dåligt beteende.

Det påminner mig om förr då USA började utvecklades, såg dom fattiga Kina och Asien som ett ekonomiskt hot med för många fattiga människor. Så dom invaderade Kina, Japan och Indien, där dom började utföra tvångsaborter på unga gravida unga kvinnor och sterilisera unga kvinnor fram till 60-talet. Dessa beslut togs och styrdes av republikanerna.

Nu har dessa republikaner klätt sig i en ny grotesk kostym, men inte lärt sig något från det förflutna. Medans övriga länder har lärt sig en hel del och gjort och gör dom förändringar som nu nya tiden kräver.

Man tycker ju republikanska politiker ska sätta stoppgränsen vid att beställa mord på sina egna ambassadörer. Någon etisk gräns borde dagens republikanska politiker ha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar