fredag 3 januari 2020

STORA FÖRÄNDRINGAR 2020...

Det brinner i Australien och det kommer det att göra ett tag till.
Nu har det börjat bli mer allvarliga översvämningar i Asien. Det kommer att bli allvarliga översvämningar och delvis torka i Asien, Kina, Mongoliet Ryssland och Europa, Turkiet. Där kommer även att bli jordbävningar Men också kraftiga regn, monsunregn. I Mellanöstern kommer det bli extrem regn där det förut varit torka och extrem torka där det varit bördigt.

RYSSLAND där kommer det bli mer översvämningar även i dom områden som gruvbolagen lämnat gruvavfallet ute i naturen nära befolkningen. Kemifabrikernas avfall kommer med monsunregn och översvämning spridas till befolkningens boende och odlingsområden. Där även boskapens foder blir negativt påverkade. En del fiskarter i Rysslands fiskfauna kommer att utrotas med förgiftning. För befolkningen kommer det att bli ekonomiskt tufft och uppåt 400 000 barn i låginkomsttagarnas grupp kommer att avlida på grund av det inte finns möjligheter till mediciner, sjukvård, inga dugliga vägar där ambulans, polis och brandkår kan ta sig till dom behövande. 
Och nu dom hundratusentals tyska radioaktiva tunnorna som samlats upp på en öppet område , kommer med snö, regn, stormar att börja rosta sönder och läcka. Och Kreml och oligarkerna beräknar att påbörja byggnation 2020-2021 kanske med att ha färdigbyggt en sluten förvaring av utländskt uranavfall till år 2050.

I Arktis kommer isbjörnarna förlora sin föda, späckhuggare som  har flyttat eftersom deras föda har flyttat ner till södra breddgrader. Då har liksom späckhuggarna följt med. Sälar och pingviner kommer och att flytta eftersom dom nu borrande oljebolagen och gasbolagen förgiftar deras matbord Arktis. Men det blir ju positivt för oss, för då får vi ny sorts föda som befolkningen på Grönland levt på förut. Och det blir mindre mängd kött vi människor äter. 
Och isbjörnarna kommer att utrotas eftersom deras matbord utplånats av oljebolag och gasbolag i Arktis

Så mycket förändringar kommer nu dom följande 10 åren, det bästa vi kan göra är att se fördelarna med dom förändringarna som kommer och leva efter dom.

Men det positiva med 2020 är att nu kommer det fram nya tidens företagare, som har ett helt nytt driv och tänkande i sitt företagande med som kommer att göra företagen mer lönsamt och miljövänligt för kommande generationer. Företagsledare i det gamla tänkande banorna kommer att förlora ekonomiskt på det och dö ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar