måndag 6 januari 2020

DONALD jr TRUMP...

Donald jr har tydligen vapenlicens för militärklassade maskingevär. Vad som är vidrigt beteende för presidentens son är ammunitionsmagasinet har en bild på Hillary Clinton bakom galler.

Och på magasinet är bilder på bägge sidor av Hillary Clinton, ett vapen som man kan skjuta med i skjutbanor eller i kriminella sammanhang. Men som mest militärer använder i närstrider i krigszoner. Jakt av djur, så massakrerar detta vapen djurets kropp till oätligt.

Donald jr har begått allvarligt jaktbrott med att olagligt skjuta utrotningshotad bergsbock i Mongoliet, efter att Donald sr bjöd in Mongoliets president till Vita Huset och bad om tjänst i utbyte mot att Donald jr skulle få jag en av dom utrotningshotade bergsget. Mongoliets president i en stark avelsbock utan en av dom svagare bockarna. Då Donald jr kom till Mongoliet så forcerade han fram och tvingade naturviltvårdsguide på kvällstid fara med Donald jr på kvällsjakt. 
Donald jr hade lasersikte för att underlätta skjutningen i mörkret, dom träffade på alfabocken nummer 1. Guiden sa  - vi skjuter inte den, den är bra för avel. Men Donald jr sköt alfabocken. Och tog en selfie med en mycket arg och besviken viltvårdsguide. Mongoliets regering fick dagen efter veta om Donald jr skjutit olovlig alfabock, men då var Donalds jr jetplan redan utanför Mongoliets landsgränser. Så åtal väntar Donald jr för jaktbrott av utrotningshotad alfabock i Mongoliet.

Både Donald jr och Eric Trump har fifflat med cancerfondspengar som dom har , det är ett ekonomiskt brott i USA, som nu utreds av FED.

Så den ironiska bilden av Hillary Clinton av galler på magasinet, är den framtida bilden av pojkarna Trump väntar dom den närmaste tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar