lördag 16 december 2017

al-ASSADS SENASTE AVTAL MED PUTIN...


Nu det senaste avtalet med Bashar al-Assad är väl lite för magstarkt för resten av världen att svälja utan reaktioner.

Som jag har sagt tidigare alAssad behöver DAESH för att kunna fortsätta döda oppositionens befolkning. Och Putin har alltfler oligarkiska civila företagare som nu är som företagare nere i Syrien och hjälper al-Assad skydda DAESH och hjälper till att utrota oppositionens befolkning. 
Och då har Putin gjort avtal med al-Assad att mot hans hjälp så får dom civila oligarkiska företagen nu militärt operativa med militära vapen i Syrien betalt i andelar av Syriens oljebolag.

Och ur Putin och oligarkernas synvinkel är det deras sätt att sätta ekonomisk press på USA och resten av världen att häva dom ekonomiska sanktionerna men fortfarande göra några tusen extra nyblivna oligarker till oljemagnater av arabisk olja. Vi övriga förlorar ekonomiskt men total vinst för ryska oligarker och med att Trump nu får igenom ekonomiska plan för han och hans vänner men även republikaner kommer dom inte säga nånting om vad Ryssland företar sig i Mellanöstern. Det är vad Trump och Putin har för avtal med varann. Och så länge dom republikanska politikerna tjänar pengar godkänner man det mesta.

Men då har man också skapat sig en ny fiende som nu också hjälper oligarkerna tömma Ryssland i allt snabbare takt och det är inte Europa eller USA.

Det är det mest diaboliska avtal som nånsin gjorts mot övriga affärspartners men också dränera övriga länders statskassa, därmed göra oss ofokuserade på göra bra sunda affärsbeslut med dom ryska oligarkerna. Som nu Ryssland drivs så blir dom mer av ett ekonomiskt hot förutom ett allvarligt miljöhot.

I och med att nu flera oberoende källor säger att dom ser DAESH röra sig fritt i al-Assad regimens territorium så börjar bitarna falla på plats. Han begår ett allvarligt internationellt lagbrott med hjälp av Trump och  republikanerna. Holly shit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar