måndag 18 december 2017

RYSK MILITÄR FÖRLORAR TROVÄRDIGHET&VÄRDIGHET...


Då ryska militären med al-Assads styrkor bombar sjukhus och skolor med obeväpnade civila. förlorar dom trovärdigheten som värdiga Blå hjälmar i NATO.


Då man skonar DAESH i mindre delen av Syrien och låter DAESH anhängare röra sig fritt i Syrien för att al-Assad behöver dom som täckmantel att kunna utrota oppositionens befolkning. Som är sunnitiska terrorgrupper utan att förvänta sig en vedergällning för vad större delen av sunnitiska terrorgrupper strider emot för vad al-Assad tillsammans med ryska militären och civila kontraktsföretag etablerade i Syrien fortsätter attackera oppositionens befolkning, bilden ovan är bild på bränt skolbarn med ryska missiler. Då förlorar ryska Kreml och militären med Irans militär trovärdighet som NATO styrka som har fredsbevarande syften i Mellanöstern, men även förlorar anständighet. Och som spiken i kistan får dom stridande civila företagen nu verksam i Syrien andelar i Syriens olja som behövs för att ha en ekonomisk möjlighet att bygga upp Syrien igen. I och med att dom nu ryska oligarkerna äger den syriska oljan och en oljeanläggning i Irak vilket Trump och hans republikaner tydligen godkänt.

Vilket innebär dessa länder liksom Ryssland förlorar mer statliga intäkter eftersom statliga bolag blir oligark ägda bolag.

Dräneringen av Mellanösterns statliga kassor har nu påbörjats i stor skala med rysk kryddning ala oligark.

Står Venezuela och Kuba på tur ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar