måndag 18 december 2017

TRUMP USA'S OLYCKSFÅGEL...


Har noterat då det gäller Trump den senaste månaden att så fort han gör ett uttalande som stöttar upp och hyllar Putin och hans oligarker med deras krav så händer det negativa saker i USA.

Då nu delar av hans anhang börjar avgå och det kommer fler till dagens ljus om inblandning i politisk konspiration då började skog brinna. Sen då brandmännen tror elden börjar avta, gör Trump nytt uttalande för Putins fördel flammar elden upp på nytt med förnyad styrka. Och nu det senaste att CIA  har kontaktat FSB om terrorister i Sankt Petersburg Ryssland och Putin ringt upp och tackat, spårar ett tåg med flera vagnar ur och del faller ned på trafikerad väg.

Det ska bli intressant och se vad som händer efter nästa gång Trump gör ett positivt uttalande om Putins sätt att styra Ryssland och sköta kriget mot terrorister i Syrien.

Också intressant och se hur långt republikanska politikerna hänger med Trump efter varje gång det händer allvarliga saker i USA efter Trump gör positiva uttalanden om Putin. Fast det verkar som så länge republikanerna får mer skattelättnader och mer pengar i sin privata plånbok  sväljs det mesta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar