söndag 10 december 2017

LÖFTET TILL ARKTIS...


För en tid sedan skrev Kina, Ryssland och USA på avtal att inte exploatera Arktis på 15 år och forska hur man ska kunna exploatera Arktis så skonsamt som möjligt.

Nu har ryska GAZPROM börjat åter sälja gas från sitt Arktiska gasfält. Och därmed bryter det skrivna avtalet för att ha gas att levereras genom Turkiet till Saudiarabien.




Varför skriva på avtal som direkt på grund av okunniga oligarker inte kan hålla budget får ryska staten ganska snabbt bryta det skrivna avtalet kort efter det skrivits under. Och med bilder på döende isbjörnar i Arktis som en dånande varningsklocka fortsätter med förstöra för dom djur som finns kvar för att naturens balans inte rubbas för mycket och därmed uppkommer skadedjur.

Rysslands fagra löften är mer tomma innehållslösa luftbubblor som sakta slaktar av jordens giftfria områden i allt raskare takt. Och det blir allt snabbare slakttid på Mars, träningen har dom ju fått här nere på jorden. Och ändra beteende verkar vissa ledare inte göra före förödelsen ser som i vitögat. Och då finns inget att rädda.

Tack för ordet, gott folk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar