söndag 3 december 2017

MOHAMMED BIN SALMAN & JARED KUSHNER...


Då en judisk israelit med en muslim/islamsk ung kung ska strukturera om maktfördelningen i Mellanöstern. Men där ur Jareds ögon en mer makt till Israel kan nog bita surt och öka på dom nuvarande spänningar till fullskaligt krig i mindre 1000 fragment. För då övriga islamska/muslimska länder ser detta som nåt negativt mot dom, skapar det nya motsättningar men mer permanenta då gamla läkta sår åter igen rivs upp.

Jared Kushner kommer att dra på USA mer fientligt från övriga terrorgrupper som är muslimsk/islamska, förutom skapar dom skapade vänskapsband som kung Abdullah lyckades med, blir till fiender och mer permanenta konflikter som blir mer militäriska. Och därmed faller fredstankarna  mer konfliktfylld tid framåt. Jared Kushner har som ungtupp nu fått makt att som västerländskt land skapa åter Mellanöstern i permanent krigszon.

Den arabiska befolkningen har min djupaste empati, för med USAS stöd till detta blir det mer eldfängt och svårare att få fred. Men det skapar ökade kostnader för Ryssland och USA i deras militära budgetar i första hand.

Helt otroligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar