tisdag 26 december 2017

RADIOAKTIVT AVFALL PÅ KURIL ÖARNA !!


Det färgade området på kartan ovan är Kamchakta östra del av Ryssland. Nedanför Kamchakta så har vi Kuril öarna som Ryssland delar med Japan.

Nåt som Ryssland delar med Kina och Japan är öster om Kuril öarna nedanför Kamchakta så delar dom en lång förkastning i havet, det är ett ställe där 2 stycken jordplattor möts.

Hittills har Japans del av förkastningen sen 2011 Fukushima katastrofen rört sig drygt 1,70 meter. Medans ryska Kuril öarna rört sig 80 centimeter. Så östra Ryssland ligger under i rörelse med 90 centimeter. 

Nu 26/12-2017 kom det fram nyheter som försvann i nyhetsflödet att Ryssland har skickat ett fartyg med radioaktivt avfall  till Kuril öarna från Västra Ryssland.

Sen ska tilläggas att ryska militären har åter igen ökat militären på Kamtjacka  och har missiler på Kuril öarna med det ryska ankommande radioaktiva avfallet.

Sen har dom med Kina ett bergkedja där 2 stycken jordplattor möts och denna är en bergskedja man kan se på kartan i östra delen av Ryssland bland annat. Den sista atombomb sprängningen Nordkorea gjorde blev det en reaktion för Kina och Ryssland där centrumet kom från deras delade bergskedja.


Så då undrar man vad kan gå del med detta.

Tack för ordet gott folk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar