tisdag 5 december 2017

SVENSK KÄRNVAPENBOMB...


Man kan som säga Sverige har börjat vädra ut gamla skelett ur garderoben från 60-talet. Det planerades att bygga en underjordisk kärnkraftsverk och sen på det tänkte dom bygga en kärnvapenbomb.

Som tur var så var det tankar på papper. Närhet till sjö skulle tunna ut radioaktivitet ansåg man. Men som tur var blev det inget av det. Men senare byggdes med mer vetskap från andra kärnkraftsnationers erfarenheter Forsmark och Ringhals kärnkraftsverk, där man har högsta möjliga kontrollinstans. Och har inte gjort några utsläpp som hotat befolkningens hälsa.


Alltså man får vara glad för våra svenska politiker, dom har förmåga att lyssna på befolkningen och faktiskt fatta bra beslut mellan varven. Som att inte på 60-talet bygga kärnkraftsverk och kärnvapenbomb. Och sen ha en folkomröstning om Euron då vi varit med i EU ett tag. För efter andra länder infört Euron så flyttade internationella företag till Sverige som i första han tittade på förhållandet mellan EURON mot USA DOLLARN , utan såg intäktspotentialen med SVENSKA KRONAN mot EURON & USA DOLLARN.

Jag måste säga vi SVENSKAR är ett smart folk 😉.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar