tisdag 3 april 2018

KRIG...


Nu börjar alltfler prata om när kriget kommer. Och alla tänker på USA'S president Donald Trump som tror att vara president för USA är som att styra sitt eget affärsimperium.

Han är en man som gillar konflikter och blir tänd av att se människor komma i konflikter och tävla om hans gillande och ekonomiska karriärboost. Men det är en viss skillnad av se till skapa konflikter i sitt eget företag och skapa konfliktzoner i den riktiga världen, dom konflikterna kan lätt bli övertända och sprida sig till svårsläckt jättebrasa. Han har dessutom tillgång till kärnvapen som nu är världens största inom NATO.

Sen har vi Kim Jong-Un Nordkorea som sina provsprängningar skapar jordbävningar i Kina, östra Ryssland och Japan. Men i Japan har man en pågående naturkatastrof som innebär i praktiken att 5600 liter  högradioaktivt vatten kommer från oskyddade kärnstavarna i Fukushima reaktorn, detta vatten fördelar sig med vattenströmmarna söder om Japan och förs utmed östra Ryssland och mot arab kontinenten. Nu har ju Putin haft koll på hur radioaktiva mätningar på valarna befolkning i östra Ryssland äter, men talar inte om det på välgrundade orsaker för att inte skapa panik i östra Ryssland. Sen skulle det vara intressant och se hur höga mätvärden han fått på Norra Ishavet i norra delen av Ryssland.


Om nu Kim eller Donald eller Putin beslutar sig för att trycka på kärnvapen knappen, kommer stor del av världens befolkning sluta som denna man men med extrem radioaktivitet från kärnvapenmissiler. Och efter missilen gjort sitt kommer den radioaktiva vara kvar en betydlig längre till på rester av byggnader och mark. Och då alla skyddsrum har inte egentligen gjort nån nytta oavsett vars man befinner sig i världen.

Det är som överlevare från Hiroshima bomben säger, det enda sunda kärnvapenländerna kan göra är att göra av sig med kärnvapen helt men även inte bygga fler kärnkraftsverk då man har pågående kärnkraftskatastrof i Fukushima Japan.

Nu börjar man bygga upp nöd förråd av mat om kriget börjar, vi har haft 2 världskrig, man tycker det borde ju dämpa krigslusten med kärnvapen eftersom att vi fortfarande hittar minor och bomber ifrån det 2:a världskriget kriget på stränder och bostadsområden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar