torsdag 26 april 2018

RYSK INBLANDING I ARMENIEN...


Att ryska maffian nu etablerat sig i Armenien förutom i Storbritannien, så förstår jag maffian i Moskva dansar av glädje.


Men som hederlig person har man fan i mig god lust att få sparka ut dom destruktiva eländena ur Armenien. Men som litet land som Armenien har dom stackarna inget val än att underkasta sig en destruktiv maffia.

Sen återstår att se vad Storbritanniens regering finner för lösning på att kriminella oligarker äger alltmer egendomar och företag som även är börsnoterade. Det engelska folket har verkligen min djupa sympati. Men som tur är dom ju NATO land så viss backup får dom ju vid ryskt angrepp. Men så länge Storbritannien har kriminella oligarker kvar är dom ju trygga.


Den ryska björnen är som en radioaktiv tvestjärt, hur än man försöker dumpa oligarkerna och få nån som helst hederlighet i ryska maktsfären så biter dom maffialikt destruktivt tillbaka. Vad ska vi göra med dom jobbiga ryska kriminella som blir alltmer aggressiva och arroganta till och med mot sina affärspartners.

Jag liknar det nuvarande ryska problemet liknande pågående Fukushima katastrof, bägge har växt sig större än vad som är nyttigt för världen och dess befolkning.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar