fredag 6 april 2018

REGIMENS ATTACKER I SYRIEN...


Bashar och Asma al-Assad fortsätter sina bombräder obarmhärtigt med att rensa ut oppositionens befolkning. Sen att låta Erdogan begå utrotning av kurderna i norra Syrien  då kurderna har hjälp med att bekämpa DAESH på marken och bistått ryska alliansen och även den amerikanska alliansen i norra Irak.

Att angripa terrorgrupper liksom dom kriminella gängen som nu uppstått och härjar i norra Irak och Syrien är en sak men att skoningslöst angripa civilbefolkningen som är obeväpnade är inte acceptabelt ur någon synvinkel.

Sen att ge bort sitt lands olja till kriminella oligarker och låta kriminella ryska grupperingar bistå med stöd till massutrensning av oppositionens befolkning är väl ingen fjäder i hatten för al-Assad och abslout ingen fjäder i hatten för Vladimir Putin.
Snarare en sänkning av anseende eftersom han upprepar George W Bush misstag med Irak Afghanistan. Han skapar mer hat mot rysk aggression beteende med enorm fientligt ägarlust.

Jag trodde att Vladimir Putin inte ville upprepa USA'S misstag men tydligen blev George W Bush och republikansk attityd förebild för dom ryska oligarkerna. Tråkig utveckling kan man lugnt säga.👎😒😎



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar