fredag 13 april 2018

MÅLINRIKTAT ANFALL I SYRIEN...

Okej, då har man inlett ett målinriktat anfall mot Syriens militära forskningscentrum där man utvecklar kemiska vapen.

Ryssland är enbart ute för att skydda al-Assad till varje pris för det får dom fri tillgång till syriska oljan och pengar från oljan.

Usa, Frankrike och Storbritannien är ute för att markera militärt att använda kemvapen mot oppositionens befolkning är inte godkänt och därmed det enda språk al-Assad och Putin fattar är militär attacker. Att Frankrike och Storbritannien gör detta av humanitära orsaker inser man ganska snabbt, utan kvar på betalning för att man ställt upp militärt. USA däremot där republikanerna har en agenda från Bush tiden att ta betalt än hur fattigt landet i fråga är. Så nånting vill man har utav Syrien i gengäld för att militärt ställt upp för oppositionens befolkning. Så där talar Donald Trump med 2 tungor så att säga.

Sen hur Iran och Turkiet reagerar på detta anfall återstår att se. För tyvärr har dessa länder sina egna agendor med Syrien så då blir det bara al-Assads folkgrupp kvar. Men dessa två länder har etisk rensning på sina agendor med ALLAH som slagträ utifrån sin synvinklar och utgångpunkter.


Och detta innan man ens fått förmiddagskaffet lördagsmorgon. Ja, livet har sina nyhetskullerbyttor på morgon. Tur man har riktigt mycket surf på laptoppen så man kan hänga vad som händer därnere. Det blir ytligare kostnader att städa upp efter alla dessa år av bombande och missiler i hela landet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar