onsdag 11 april 2018

TRUMPS FÖRVARNING...

Att Donald Trump går ut och förvarnar Putin om att USA ska vedergälla för oppositionens befolkning gasattacken, för mig verkar det konstigt.

Det ger Ryssland möjlighet att omöjliggöra en vedergällning för världssamfundet för massmorden på obeväpnad befolkning. Det innebär förutom DAESH, Al Qaida och en rad olika kriminella grupperingar ska befolkningen också ta ryska maffians så kallade militära bolag som stödjer allt vad al-Assad regimen gör allt för att dom har fri tillgång till Syriens oljepengar och olja.
För en tid sedan reagerade Rysslands försvarsminister Shoigu då han får höra om en minderårig pojke torteras till döds i fängelset i Damaskus med att fördöma gärningen. Men tystades ner snabbt av Vladimir Putin. 
Med det uttalandet berömde jag Shoigu att visa hans mänskliga faderliga sida. Tyvärr var den sidan en tillfällig sådan.

Många av Rysslands oligarker har förlorat sin själ med åren och är mer som tomma vandrande skal fylld med ett bottenlöst begär på allt vad som kommer i deras väg.

Sen att Storbritannien nu går in och stödjer USA i vedergällningen för gasattacken ser jag som starkt av May att förorda parlamentet att fatta sådant beslut. Undra vilka länder som nu stödjer denna allians.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar