söndag 1 juli 2018

MODERATERNS TAL I ALMEDALEN...

Då moderate ledaren höll sitt tal, så sa han att han skulle vara pragmatisk. då hoppas jag att han kan ha visst samarbete med SD om dom kommer över 20% i resultat i röster. För man kan inte förneka 20% av befolkningen få sin röst hörd, många stirrar sig nog blinda på flyktingfrågan och glömmer den ekonomiska politik SD för. Den går som inte direkt ihop.

Utan skapar kostnader för företagen i Sverige som börjar bli mer global och inte nationell som SD står för.

Att moderaterna ska ta bort flygskatten innebär inte att det blir väldigt mycket flygande, folk har blivit mer miljömedveten och väljer mer miljövänliga transporter då man reser inom Sverige. Men då man har internationella affärskontakter måste man kunna ta sig på nån eller några timmars varsel från ett land till ett annat för att sen kunna vara på sitt kontor snabbare. Sen kan man ha sina möten via Skype vilket underlättar rätt mycket i dagens samhälle.

Sen att satsa på polisen och tull är bra men det skulle göra mer 700 000 000 - 1 miljard är nog en mer bättre summa. Sen att avsätta 2,5% årligen på militären, men satsa på mer miljövänliga vapen och missiler skulle nog klinga så mycket bättre och göra att man blir världsbäst på det området också 😁. Men det innebär inga direkta stora skattesänkningar med sådan här budgetdel. Men det har nog större effekt, så man walk the talk.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar