torsdag 19 juli 2018

TRUMPS BEGYNNANDE DEMENS...

Dom ryska oligarkerna är riktiga gnällspikar, snacka om patetiska ynkryggar. Det är fan inte synd om dom.

Ta en titt på YouTube då Donald Trump med drottningen av Storbritannien med hennes livgarde. På videon om man fokuserar på Trump ser man hur omedveten han är om var drottningen finns, det verkar mer som han befinner sig i egen värld. Det mina damer och herrar är tidigt tecken på demens. så om några år slår ut i full blom. Då det gäller demens, kan man inte inse konsekvenserna av sitt egna handlande. Och med tanke på hans superstora krävande ego, så finns det saker att ha i åtanke då man agerar mot och med Trump.

Kim Jong-Un håller nu inte löftet till Trump om att nedrusta utan gör det motsatta. Vilket i Trump's ögon får han att förlora ansikte. Och som ni alla vet är han impulsiv och snabbt med sina Twitter fingrar, men nu på den röda kärnvapenknappen. Till detta ska lägga hur Putin med sina oligarker manipulerar Trump samtidigt som man hånar honom. Förr eller inom kort kommer det att brista för Trump och mot vem kommer han att vända sin frustration emot blir Nordkorea eftersom dom kan han vinna emot inte Ryssland ur militär synvinkel.

Tack och lov för USAS försvarsminister James Mattis, det är den enda av hans stab som är grundad och håller den goda mentala balansen i Trumps regering.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar