torsdag 19 juli 2018

REFLEKTION GÄLLANDE RYSSLANDS...

Då man ur teologisk synvinkel ser på hur dom hanterar relationen med Trump, krigen i Syrien och Ukraina så slutresultatet visar sig nu vad som sker i Ryssland.

Rotenbergi's bro har sprickor som gör det olämpligt att tung trafik körs på bron, vägar rasar samman för dåligt urvattnat byggnadsmaterial var från början, fasader på vissa idrottsanläggningar börjar lossna, sophanteringen har återigen börjat misskötas och slutat fungera i vissa regioner.

Det enda oligarkerna är fokuserade på är hur mycket pengar dom inte kan föra utomlands och minskade vinster i deras privata bolag som dom inte kan handla lyxprodukter för. Sen vill dom att utländska investerare ska investera i Ryssland, men lägger höga skatter och extra avgifter på utländska bolag medan oligarker är helt skattebefriade och avgiftsfria. Tror att en ett tillfälligt ansiktslyft ska ge trovärdighet på längre sikt, är tragiskt att se. Att skälla , ge efter för deras krav gör inte att deras mobbning och utpressnings agerande mot affärspartners och andra stater upphör, det blir rakare motsatsen det förstärker skapar mer aggressiva beteenden. Att inte hota med militära åtgärder utan fast frysning av oligarkernas utlandsbankonton är att föredra och gör större verkan, men också att tala om återigen anledningen deras nuvarande beteende är inte acceptabelt nu eller i framtiden.

För i krig finns det ingen vinnare. bara förlorare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar