måndag 2 juli 2018

TRUMP & NRA & FAKE NEWS...

I vartenda tal till folket så säger Trump -se mediadrevet, falska nyheternas drev som följer mig. Han som bjöd in mediadrevet så han hamnar på så många tidningsomslag som möjligt. Sen hetsar han upp sina anhängare att aggressivt och hotfullt sluta upp runt journalisterna han så hett trängtar efter ha som sina lojala hjärndöda ja-sägare. Dom borde attackeras och stängas ner för gott säger han till en aggressivt upphetsad anhängarpublik.

Dagen efter kommer NRA ut med en video där man hotar demokratiska medier som Trump och NRA kallar Fake News. NRA hetsar till väpnad attack mot Fake News media. Vilket dagen efter den videon hamnar på Twitter, en tidningsredaktion i USA attackeras så som Trump och NRA med sina anhängare vill alla problem och med kritiker ska lösas. Men sen efter den attacken är han tyst som muren, inte ens säger att han fördömer handlingen. NRA jublar deras vapen blev ju nyttig använding precis som dom ville.

Okej, att han har lån i Saudiarabien, Qatar, Tyskland, Storbritannien, Skottland, Kennedy och Sberbank i Ryssland. Men han lyder blint Putin för att han har största banklånet där som han inte har råd att betala. Mot att han inte betalar så följer han Vladimir Putins minsta destruktiva begär. Sen visar det sig det är FLERA REPUBLIKANSKA POLITIKER som också har stora lån i SBERBANK.


Man inser att dom politiker som reser till Ryssland för 4/7 gör det för dom inte heller vill betala sina lån till Sberbank.

Man visste ju att oligarkernas moraliska och ekonomiska förfall och förlust av ekonomisk affärsintelligens, men va fan att republikanerna har blivit penningkåta slynor och girighetens slavar tycker jag är helt otroligt. Mer positiv produktiv intelligens trodde jag dom hade. Oligarkerna är helt värdelösa idioter som nu allt snabbare förgiftar och sänker Ryssland på så många sätt som vanhedrar deras föräldrars och förfäders hårda liv och strävan för ett bättre liv för efterkommande generationer i Ryssland.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar