söndag 1 juli 2018

SVERIGEDEMOKRATERNA...

Oskar Sjöstedt i Sverigedemokraterna har gått ut med ett vallöfte att låginkomsttagare under 140 000 kronor om året skatt slippa skatt oavsett vilken sort inkomst det är frågan om, sjukpension, pension eller låginkomst. Det är ju positivt.

Sen vill dom Sverige ska gå ur EU, WTO och inte gå med i NATO och inte samarbeta med NATO. Då det gäller EU så har Sveriges företag 75% av Sveriges företag sin försäljning i EU, så det skulle innebära tullar som ökar kostnader för import av delkomponenter till sina produkter och våra produkter blir det en kostnad för import till andra länder. WTO skapades för att inte handelskonflikter skulle leda till militära konflikter och underlätta handeln mellan världens länder.  NATO medlemskap skulle innebär att militära kostnaden skulle ligga på 3-5% årligen  av Sveriges BNP. Och nu samarbetar vi med NATO i fredsbevarande syften och har djupare samarbete med Finland.

Sen att strypa inflödet av flyktingar tills dom som redan är här fått komma in i samhället fått utbildning och jobb, tror jag är ett bra ståndpunkt men inte helt som SD vill.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar