onsdag 11 juli 2018

TRUMP OM TYSKLAND...


Donald Trump har rätt om Tyskland att Nordstream2 kommer att bli en ekonomisk kvarnsten om Tysklands hals. Dom är ju vana att använda sina företag.

Nånting som Trump verkar glömma är att Sberbank är ett utpressningsbolag särskilt med dom utländska personerna som lånat pengar, däribland Trump och Kushner.

Sen har Gazprom tyvärr sprängt under vattnet för att lägga gasledningarna så lågt som möjligt. Så viss undervattensnatur är nu förstört för flera årtionden framåt. Tills konflikten och dom extrema spänningarna mellan Ryssland och Baltikum inte är reducerade och säkrade inte blommar upp i militär konflikt är ur politisk etisk synvinkel bäst att inte bygga Nordstream2.


Oligarkerna med sin allvarliga sjukdom extremt samlande och dom inte kan hantera företagen och sköta sin ekonomi och hålla både privata budgetar som bolagens budgetar ska man försöka undvika att fördjupa sig affärsmässigt med ryska oligarker och deras bolag som drivs i maffiastil. Men gott folk, sånt är läget vilken tråkig utveckling det blivit sen år 2000.

Så med detta sagt så gott folk, tack för ordet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar