torsdag 12 juli 2018

SBERBANK & RYSKA KONTOHAVARE...

En rysk medborgare sålde sin Lexus och fick 6 000 000 rubel för den och dom skulle in på hans bankkonto, så bra tänker man.

Men senare då hans skulle kolla sitt bankkonto, men Sberbank tog större delen av pengarna och lät han behålla 10 000 rubel.

Det är vad jag kallar en jävla extremt hög kostnad för att ha konto på Sberbank. Men eftersom vissa amerikanska kunder inte behöver betala sina banklån så tar man från personer som inte har nån politisk vikt för och ekonomisk vinning för oligarkerna.


Nu då omgivande länder inte längre godkänner oligarkers otrevliga beteende och ovilja att betala skatt och redovisa vars deras pengar kommer ifrån, flyttar dom hem och sprider fattigdom, miljöförstöring i Ryssland. Men som vanligt tänker inte oligarkerna framåt, utan förväntar sig att inte den destruktiva miljöpåverkan dom gör ska hålla sig utanför oligarkzoner. Fast dom delar vatten med övriga Moskvabor. Som tur snart så kommer deras miljöförstöring att knacka på deras dörr också och inga pengar i världen går det att skydda sig emot för dom.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar