tisdag 17 juli 2018

RELATION MED OLIGARKER NU FARLIGT...


Det här med familjens Trump & Kushners blinda begär på snabba pengar till extrem rikedom som kanske ger makt med hjälp av lån i olika länder, av olika banker har nu visats sig inte gå så bra på längre sikt.

Det som började som en kul grej för Putin och hans kompisar har nu (som Usam Bin Ladin förutsåg  i terrorgrupper före sin död) in i en extremt destruktiv galenskap som nu håller på att försätta hela Ryssland i den största allvarligaste humanitära katastrof i ryska historien. Dom extremt rika oligarkerna har ingen empati, gränser och bottenlöst begär på allt vad dom kan komma över inklusive att håna och göra andra människors liv till ett helvete, samtidigt som dom utan helt förmåga insikt vad dom egentligen gör mot andra medmänniskor nationellt som internationellt. 

Men med att Donald Trump gör sig till en lame duck så borde nu republikanerna men även demokraterna tänka om i sitt sätt hur man driver gruvor, oljebolag och gasbolag i andra länder och särskilt med Putins oligarker. Det är tragiskt att se. Kritik hade Putin mått bra av och att man fasthåller sanktioner är nu ett måste, så inte samma idiotiska mönster upprepas med nya tilltänkta politiker försätter sig i samma eländessoppa som Trump familjen har. Att vara så impulsiv som Trump går inte som president men hans så kallade anhängare kommer få sig fler otrevliga överraskningar då dom kommer till insikt vilken destruktiva planer dom mest aggressiva extremaste rika oligarkerna har för planer med dom suktar efter i USA. Det kommer att bli jäkligt otrevlig för Donald Trump också.  

Inget ont som har något gott med sig, så folk har det i minne och några årtionden med det så kommer nya mönster innan man om hundra år igen faller tillbaka i gamla destruktiva mönster igen. Människor har en mönster av att glömma med tiden till och med allvarliga världshändelser.



Extremt rika oligarker har en otäck förmåga att ha envist tänkande till och med i katastrofer, att dom ska krama ut så mycket vinster till sin egen privata plånbok även om det är frågan om en del av dom egna medborgarna hamnat i katastrofläge. Därför är jag realistisk och inte har några stora förhoppningar på ett bra tag framöver att dom har någon etisk moral i sitt sinne och hjärna. Att oligarkerna under fotbolls VM plockade Rysslands pensionsfond ren på pengar så Sechin, Rotenbergi, Timetjenko, Kovalchuk, Vekselberg, Miller, Ben, Gref och Fursenko, Usmanov, Peskov och till och med Putin fick sina privata bankkonton fyllda utomlands. Med 105 miljoner ryska medborgare utan pensionspengar. Kommande och nuvarande pensionärer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar