måndag 16 juli 2018

TRUMP & PUTINS MÖTE ...


Jag fick mig ett gott skratt på morgon, att Trump & Putin ansåg att deras möte var en framgång. Oligarkerna på sitt känslokalla cyniska dödligt destruktiva sätt älskar ihjäl sitt kära moderland Ryssland.
Anledningen till att jag säger det är att då nu efter fotbolls VM 2018 så rasar vägar ,byggnader samman, sophanteringen har stannat av bland vanlig befolkning utom i oligarkzon utanför Moskva. Anledningen till det är att oligarkerna som nu driver och äger Ryssland kapar kostnader i deras produkter som asfalt, stål, med mera. Och vinsten går till deras bankkonton utomlands.

Jamsar man med oligarkerna i oligarkland då blir man en del av det ekonomiska hotet mot hederliga företagare och hotar företag med ekonomisk stabilitet till vidareutveckling. 
För dom ryska oligarkbolagen står och trampar vatten på grund av att dom går runt i destruktiva cirklar och mer än gärna tar och mjölkar andra framgångsrika bolag på det dom kan.

Ett sätt att se vad för resultat det blir om man följer vartenda steg oligarkerna vill oss ska ta och vad dom vill Donald Trump ska föra USA. Denna toalett är på en barnklinik på ett sjukhus med infektionskänsliga barn, detta är ett av 125 000 sjukhus med liknande standard. 

Visst nu har Vladimir Putin avsatt 1 miljard USA dollar till ett sjukhus i Moskva där endast oligarkeliten och Dumas politiker är tillåtna att besöka vid behov. Och vad jag vet finns inga upprustningsplaner i staten eller olika kommuner i Ryssland för sjukhus för vanliga människor.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar