torsdag 12 mars 2020

BO PÅ ANNAT PLANET...


Nu under COVID-19 så kollades KINA från rymden, då upptäckte man att 80% av ordinarie föroreningar av Kinas natur var vid reducerad produktion 20% av landets yta. Så det hade reducerats 60% vid befolknings karantän.

Med dom oljeproducerande länderna tar upp flera miljarder ton olja och gas ur jordens kärna, 24 timmar om dygnet. Vilket innebär vilket innebär konstant enorma tryckvågor mot jordens magma, som får jordens plattor att skapa jordbävningar, översvämningar och tsunami. Vi har på 10 år ökat produktionen av jordens resurser med uppåt 50-60%. Förfinat snabbat upp processen med att tömma jordens mineraltillgångar för kommande generationer.

Det innebär att då vi börjar bosätta oss på ny planet kommer dom första bosättarna, ha en förfinat extremt snabb process att hämta upp mineraler från den planeten, vilket förkortar möjligheten att bo  på nya planeten en längre tid. Är det inte dags att vi börjar ta hand om den här planeten först och ser till att resurserna räcker för efterkommande generationer. Under denna karantän kan det vara nyttigt för oss att NASA tar sina foton runt omkring på vår jord. Och publicerar bilder då vi nu har reducerad produktion och bilder på då vi har full produktion. För att se ur miljösynvinkel på distans se vilken skillnad på miljö, ur dom aspekterna.

Då kan olje- , gasbolagsdirektörerna lättare förstå och se vilka vinster för miljö och barnen vi gör på att nån dag eller 2 ha ett uppehåll i våra produktioner och konsumtion. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar