söndag 1 mars 2020

DONALD TRUMP SOM PRESIDENT...

Donald gör inget vidare jobb som USAS president speciellt ifråga om COVID-19. Det kommer visserligen få tragiska konsekvenser för det vanliga folket.

Men se det så här, han har följt sin pappa Fred Trump sätt att göra affärer, men som söner gör alltid är att några steg längre och mer extrem än en pappa gör. Han tror 74 år gammal att det han körde på som privat affärsman gäller som jobbet som president av USA. Precis som George sr Bush och George jr Bush också republikaner gjorde.

För Donald Trump kommer dödsfallen i COVID-19 påverka honom starkt och han får en djupare insikt. För då kan inte skylla på demokraterna, för dom beslut om att han beslutar hur experterna ska sköta sitt jobb och uttala sig som experter dom är. För då kommer till och med hans väljare inse, vad han sagt inte stämmer. 


Sen nu så väntar en del ekonomiska åtal och mer av hans ekonomiska penningtvätt komma fram, men det har också med så hans kallade utländska fastigheter. Då rasar luftslottsbilden han byggt upp för sina anhängare. Och hur mycket FED är inblandad i detta återstår att se, det kommer fram med tiden. Fast med mer republikansk majoritet i senat och kongress kan det mesta döljas, men med taktikröstning bland dom amerikanska väljarna kan det bli jämnare mellan partiblocken. Som gör republikanska korruptionen svårare att dölja, om demokraterna och det blir viss kryddning av Bernie Sanders särskilt in sjukvårdssektorn och vaccin, sjukdomstester med mera.

Tack för ordet, gott folk....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar