måndag 23 mars 2020

RYSSLANDS ASSISTANS TILL ITALIENS COVID-19...

I början av vecka 12 hade Ryssland en sammanställning på COVID-19 patienter som dött 1600, det innebär att en grov beräkning på ungefär 20 000 smittade i Ryssland. Helgen vecka 12 rapporterades 346 nya noterade smittade fall som kommit in till sjukhus.

Då innebär det med smittspridningen även räknat bland dom hemlösa. Och dom som nu förlorar sin anställning för COVID-19 permmeteringarna, förlorar sina inkomster och ryska staten inte kan täcka deras inkomstförluster med epidemibidrag. Så blir fler hemlösa och kan inte sätta enskilt i karantän i bostad.

En smittad behöver säng och syrgas. Sjukhuspersonal behöver munskydd, skyddsvisir, skyddskläder för att klara säkert vården av dom smittade. Men nu har Kreml eliten bestämt sig för att skicka det Ryssland nu behöver i COVID-19 hanteringen, ge det till Italien. Då räknar Kreml eliten att EU länder ska häva sanktionerna.

Vad då Kreml glömt bort i sin bottenlösa girighet för att få bränna dom stulna miljarderna på extrema lyxprodukter och syrgasmasker åt sig själva i sina lyxpalats i Ryssland och utomlands. Är att om dom nu istället för att fokusera på ha skyddsutrustning till sjukhuspersonal, ambulanspersonal, polis, tull och brandkår i första hand. Och landets sjukhus får syrgasmaskerna som dom nu kommer att behövas på en befolkning på 140 000 000 medborgare. Hade dom fokuserat helt på säkra Ryssland först, så hade smittspridningen varit hanterats till och med september, men nu kan det dröja ända till oktober i höst.

USA kommer att ha karantän till och med november, då dom sista rapporterade  kommit till myndigheternas kännedom.

Trump och Putin går tråkigt nog hand i hand, i denna fråga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar