onsdag 25 mars 2020

REPUBLIKANERNA & COVID-19...

Just nu diskuteras hur snabbt USA ska komma igång med sin produktion. Men gott folk, VITA HUSET och dess personal med ministrar och senats politiker kommer med att alltfler kändisar, vanliga människor stannar hemma se vilka effekter det får USAS miljö.

Precis som vi i KINA och EUROPA och som RYSSLAND kommer att upptäcka bara några veckors paus med produktion och alla fordon som kräver bensin och olja i drift, hur ren naturen blir. Och då får ju naturen inför våra ögon visa oss hur dom återhämtar sig till det bättre. Frågan är bara vad vi gör med den erfarenheten och insikten.

Putin och hans kompisar håller på lära sig nånting och om sina begränsningar och vad för arv till sina barnbarn dom vill ge.

Precis som Donald Trump kommer få lära sig av sitt förflutna givit honom dålig kapacitet att klara av sådana här kriser som president. Så han kommer få en bitter läxa, men en större insikt om vad hans farfar och pappa var dålig på att få honom att se ett bredare och ärliga perspektiv på livet och sättet att göra affärer.

Men eftersom republikanerna i kongress och senat äger större delen av företagen som USAS stat även gör affärer med, ser naturens återhämtning, återstår att se kommer dom att omvärdera sitt liv och sina företag 2020. Och anpassa företagen efter den nya världen som nu håller på att ta form.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar