måndag 2 mars 2020

MUSLIMSKA PARTIET I STRATEGI I SVERIGE...

Muslimsk kvinna till svenskfödd kvinna i Skurup, Skåne Sverige. Säger kan ni inte acceptera oss i hijab eller skilda bad tider i simhall, små barn i hijab i skola eller ute i samhälle ska ni svenskar flytta från Skurup eller SVERIGE.

Alltså hon den muslimska kvinnan flydde från dom förtryckande terrorgruppernas sharialagar till land med demokratiska lagar och värderingar. Och nu bildas ett muslimskt parti som siktar på att komma in i riksdagen och vinna politisk makt. Detta parti verkar enligt denna muslimska kvinna föra in sharialagar i svenska konstitutionen. Just dom talibanska förtryckande sharialagarna dom flydde från i Mellanöstern. Trodde först det var ett skämt, men efter diskussionen mellan dessa kvinnor inser man det är på gång.

Så som tack för att vi gett dom tak över huvudet, mediciner, skola och utbildning till barnen, möjligheter att starta företag och jobb för deras flykt från manliga ledningen av Al Qaida, ISIS och Talibanernas sharialagar. Så vill hon och muslimska partiet införa sharialagar och att vi infödda svenskar ska fly vårat fosterland.
Dom förtryckta förtrycker återigen nya grupper i landet dom flytt till, undan förtryck i Mellanöstern. Vars ligger den högutbildade ideologiska förklaringen i detta beteende ?

När ska denna destruktiva hatiska religiösa rundgångs tugg ta slut. Och dom visar och lägger bättre grund som inte är byggd på aggression på religiösa grunder dom flydde ifrån Mellanöstern för. Dom bör stanna upp och begrunda sitt eget beteende, för att kväva dom destruktiva ledarnas förtryck dom själva flydde Mellanöstern ifrån. Och inte skuldbelägga sina barn i Sverige.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar