söndag 19 november 2017

BAKBAND BARN...


Några beväpnade rånare bröt sig in i en villa i västra Stockholm och hotade med vapen vuxna även barnen. Sen bakband dom barnen, dom lyckades tillskansa sig 2 lyxbilar. 

Ingen skadades men familjen är chockades.

Tror fan det, nu har det gått för långt. Bryta sig in i villor oavsett vars dom är belägna efter vad för bilar man kör är rent ut sagt för jäkligt på ren svenska. Hoppas dom åker fast och dom övriga svenska fångarna spöar skiten ur dom rånarna som attackerar barn med vapen.

Det innebär att man skaffar sig mer säkerhet i sina hus oavsett vars man bor och bygger in sina nybyggda hus med murar och taggtråd. För har man tjänat ihop pengar så man har råd med en dyrare bil ska man också få ha den ifred, tycker jag. Man skaffar sig en bil efter vad plånboken tillåter och vad för bil man trivs att köra.

Rånarna var varje fall efter lyxbilar, så då rör det om en utländsk liga som gjort beställningsjobb, det är inte svårt att inse. Tråkig utveckling den saken är klar, dom rånarna tvekar inte att attackera minderåriga barn med vapen. Vuxna män mot barn.😠

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar