måndag 6 november 2017

KADYROV & ZIUGANOV...


Ramzan Kadyrov är Tjetjeniens ledare och tillika har sin egen militär. Som är internationellt kända som DAESH milis. Dom torterar, skända och får dom betalt gör dom "extra bra jobb ", som i Ukraina och Syrien. Som tack för väl utfört jobb i en rad olika länder DAESH stil så lät Putin Tjetjenien bli självständigt.

Nu har ryska kommunistledaren Gennadij Ziuganov hamnat på kollusionskurs med Ramzan om Lenin och om han ska begravas under jord och inte vara i ett öppen kista i centrala Moskva. Det är nu så att Lenins kropp håller på förmultna och folk tycker att det är dags att begrava Lenin, det tycker även Kadyrov. Det är en önskan han uttryckt till Putin. Och Ziuganov fruktar eftersom Putin följer Kadyrovs minsta önskan.

Men om man tänker logiskt så har ju faktiskt Kadyrov utlyst Tjetjenien självständigt från ryska federation och därmed inte har rätt att lägga sig i vad sker i Ryssland eller politik.

Folk har börjat spekulera när nu Ramzan Kadyrov ska mörda med Putins godkännande Gennadij Ziuganov och vilket sätt Ramzan kommer att mörda Rysslands kommunistiska partiledaren Ziuganov.

Ramzan Kadyrov står inte för en fredlig koranföljande islam utan med DAESH stil på hur man löser oönskade personer och problem. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar