onsdag 8 november 2017

MAKTBEGÄR EKONOMISKT FARLIGT...


Då man går in i nånting med starkt begär att det ska jag ha total kontroll på och över, det är då det blir rakt motsatt vad man tänkt sig.

Det är George W Bush lysande exempel på som USA än idag betalar för och därav av för att ge bistånd dom kräver betalning för i form av mineraltillgångar som försätter krisande land i en permanent behov. Fast i många länder har dom obrukade naturtillgångar som västländer som USA gärna tar för sig av i form av bistånd.

Afrika länder är USAS största biståndsgivare i form att dom har skrivna mineraltillgångar på amerikanska ägare som tar hem vinster direkt till USA och noll till landet i fråga. Sen kommer Mellanöstern på andra plats som bidragsgivare till USA och nu in på scen blir Ryssland nästa land som får ekonomiskt bidrag av Mellanöstern. 

Så det finns grogrund för extremgrupper som ser hur illa man behandlar länderna i fråga så därav uppkommer terrorgrupperna. Och folkgrupper ställs mot varann precis som Donald Trumps vän Steve Bannon som nazist vill. Likaså vill Vladimir Putin i och med att han vill skapa kaos med att stödja nazistgrupper runt om i världen för att han ska få möjlighet att få kontroll över så många länder som möjligt.


Återigen är det män som står för begäret dom försöker nu kapa åt sig makt, med vissa biverkningar som ger ekonomiska negativa konsekvenser. Ja, se dessa män...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar