söndag 5 november 2017

WILBUR ROSS & SANKTIONERNA...

Att Wilbur Ross är delägare i ett rederi som transporterar gas av dom oligarker som han och regeringen satt sanktioner på, visar mer att han är där för att skaffa sig fri tillgång på mer inkomster. 

Samtidigt befinner sig USA'S soldater i Ukraina för att stoppa och bekämpa Rysslands invasion i Ukraina. Och kräver att övriga länder inte ska göra affärer med dom sanktionerade bolagen. Donald Trump är en lurendrejare och girigbuk som låter andra betala hans projekt som ska bära hans namn och stå i hans ägo. Wilbur har hittills flyttat företag till skatteparadis och inte har producerande företag i USA. Det är inte att sätta USA först. Det är att utarma USA och försöka locka utländska bolag ta det inte Donald Trump och hans kabinett har på sin privata agenda undvika. Och det godkänner tydligen republikanska partiet.

För närvarande så tycker jag sanktionerna är bifogade och ska vara kvar. För Putin och hans kompisar behöver verkligen hjälp att hitta tillbaka till anständighet och få tillbaka sin mänskliga empati. Men fan i mig det är inte USA som ska hjälpa dom. utan det enda sätt USA kan hjälpa är att Trumps kabinett följer sanktionerna i verkligheten och är inte längre lögnare och gör affärer med sanktionsbolagen dom själva med republikanska partiet beslutat.

James Mattis är den enda som har värdighet och trovärdighet som avyttrat aktier för att inte hamna i intressekonflikt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar