fredag 17 november 2017

TALIBANER VÄLFÖRSEDDA...

Man har nu observerat i Afghanistan att talibanerna har ryska fordon man kör omkring med och militärklassade maskingevär med hög kapacitet.

Dessutom har det nu återigen blivit fler opiumodlingar i Afghanistan och därmed strängs undan vanliga bönder och det kan inte bli nån inhemsk jordbruksproduktion.

Vilket innebär deras nya inkomstkälla till fortsatt terrorism blir med hjälp av dom kunder till produkten som blir av opiumodlingarna. Har NATO trupperna gett upp sitt uppdrag att även bekämpa drogproduktionen och handeln, ryssarna har jag tyvärr inget förtroende för men övriga har ni blivit förlamade av Putin och Trump.

Förut så man att dom hade militärklassade gevär men nu har övriga NATO soldater observerat att dom kör runt i rysktillverkade fordon. Frågan hur har dom fått tillgång till dom ? Knark mot fordonen möjligtvis. För ingen kan kolla deras flygplan vad dom transporterar därifrån och med en befolkning på 140 miljoner finns det ju förstås en rejäl hacka att tjäna på dom ryska drogmissbrukarna. Och i och med att ryska maffian transporterar plutonium till Nordkorea, så kommer logisk slutledning att Kreml är inblandad i detta också, det blir ju en hel pengar i deras privata plånböcker av dom procent dom får del av profiten.

Vi världens övriga länder försöker strypa kapital till terrorism då blandar sig andra i och gör utbyte mot billigt afghansk knark. Det är rent ut sagt för jävligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar